Cookies
Pasta do jednego z najbardziej popularnych tajskich curry.masa netto: 50g
Pasta do przygotowania curry rybnego, której charakterystycznym składnikiem jest imbir chiński (kra-chai). masa netto: 50g
Gotowy sos do czerwonego curry. Po dodaniu mięsa i warzyw otrzymamy charakterystyczną dla Tajlandii, aromatyczną potrawę.pojemność: 250 ml
Gotowy sos do zielonego curry. Po dodaniu mięsa i warzyw otrzymamy charakterystyczną dla Tajlandii, pikantną i aromatyczną potrawę.pojemność: 250 ml
Gotowy sos do curry Massaman. Po dodaniu mięsa, warzyw i orzeszków ziemnych otrzymamy potrawę uznawaną za jedną z najlepszych na świecie.pojemność: 250 ml
Aromatyczna pasta do wyrobu curry o indyjskich korzeniachmasa netto: 400g
Pasta do przyrządzenia najsmaczniejszej tajskiej potrawy, określanej jako królewskie curry masa netto: 50g
Baza prawdopodobnie najpopularniejszego tajskiego currymasa netto: 400g
Baza dla najbardziej uniwersalnego tajskiego curry.masa netto: 400g
Służy do wyrobu prostego curry, bez użycia mleczka kokosowego.masa netto: 50g
Podstawa popularnej, słodko-kwaśnej zupy z Tajlandii.masa netto: 400g
Pasta do przyrządzenia najsmaczniejszego i najbardziej wykwintnego rodzaju tajskiego curry, określanego jako królewskie. masa netto: 50g
Pasta do wyrobu aromatycznego, łagodnego curry o indyjskich korzeniach.masa netto: 50g
Podstawa popularnej, słodko-kwaśnej zupy z Tajlandii.masa netto: 50g
Podstawa najbardziej uniwersalnego tajskiego curry.masa netto: 50g
Baza prawdopodobnie najpopularniejszego tajskiego curry.masa netto: 50g