Cookies
Miąższ niedojrzałego dżakfruta w zalewieMasa netto: 565g. Po odcieku: 280g.
Trzy saszetki z porcjami zupy miso z kawałkami tofu, płatkami wodorostów i dymkąMasa netto: 30g (3 x 10g)
Trzy porcje w osobnych wewnętrznych saszetkach japońskiej błyskawicznej zupy miso aka, z kawałkami tofu, płatkami wodorostów i dymką.Masa netto: 30g (3 x 10g)
Cukier w postaci stałej o lekkim posmaku karmelu, charakteryzujący się niskim indeksem glikemicznym (35) oraz bogactwem witamin i minerałów. masa netto: 300g
Konfitura z imbiru z dodatkiem miodu do przygotowania popularnegonapoju nazywanego w Korei herbatą imbirową.masa netto: 580 g
Konfitura z owocu cytrusowego yuzu (Citrus junos) do przygotowania popularnego napoju nazywanego w Korei herbatą yuja.masa netto: 580 g
Aromatyczna i pikantna pasta do makaronów, zup i potraw smażonych. masa netto: 227g
Aromatyczny sos z pikantnych papryczek chili i tajskiej słodkiej bazylii do potraw typu stir-fry. masa netto: 200g
Nam Phrik Phao. Uniwersalna pasta chili powszechnie używana w kuchni tajskiej łącząca w ciekawy sposób smak słony, kwaśny i słodki.masa netto: 260g
Panierka w formie płatków według japońskiej receptury.masa netto: 200g
Pikantny dodatek na bazie marynowanego chili.masa netto: 220g
Cienkie plastry młodego imbiru w zalewie octowej.masa netto: 227g
Pędy bambusa w zalewie wodnej w kształcie zapałki.masa netto: 540g
Pasta z soczystych owoców tamaryndowca w formie koncentratu.masa netto: 454g
Panierka w formie płatków według japońskiej receptury. masa netto: 1 kg
Gotowa do użycia pasta, dzięki której łatwo przygotujemy klasyczną potrawę Pad Thai.masa netto: 227g
Małe, pikantne, czerwone papryczki chili w delikatnej zalewie octowej.masa netto: 227g
Małe, pikantne, zielone papryczki chili w zalewie.masa netto: 227g
Pikantny dodatek na bazie marynowanego chili w większym opakowaniu.masa netto: 370g