Pasta curry Namya

pasta curry namya

Pasta curry Namya (Namya Curry Paste) Inna transkrypcja: Nam Ya. Nazwa tajska: kanom jeen nam ya - makaron ryżowy z rybnym sosem curry
Pasta do przygotowania curry rybnego, której charakterystycznym składnikiem jest imbir chiński (kra-chai).

masa netto: 50g

 

Czytaj więcej...

Curry Massaman

curry massaman

Curry Massaman (Thai Massaman Curry)
Gotowa mieszanka mleka kokosowego i pasty curry. Po dodaniu mięsa i warzyw otrzymamy aromatyczne danie.

pojemność: 250 ml

 

Czytaj więcej...

Curry Zielone

curry czerwone

Curry zielone (Thai Green Curry)
Gotowa mieszanka mleka kokosowego i pasty curry. Po dodaniu mięsa i warzyw otrzymamy aromatyczne danie.

pojemność: 250 ml

 

Czytaj więcej...

Curry Czerwone

curry czerwone

Curry czerwone (Thai Red Curry)
Gotowa mieszanka mleka kokosowego i pasty curry. Po dodaniu mięsa i warzyw otrzymamy aromatyczne danie.

pojemność: 250 ml

 

Czytaj więcej...

Pasta curry Masaman | Aroy-D

pasta curry masaman

Pasta curry Masaman (Masaman Curry Paste) Inne nazwy: Matsaman, massaman. Nazwa tajska: nam phrik kaeng matsaman
Pasta będąca podstawą do wyrobu najsmaczniejszego tajskiego curry, łączącego słodki i kwaśny smak.

masa netto: 50g

 

Czytaj więcej...

Pasta curry Masaman Cock brand

pasta curry masaman

Pasta curry Masaman (Masaman Curry Paste) Inne nazwy: Matsaman, massaman. Nazwa tajska: nam phrik kaeng matsaman
Pasta będąca podstawą do wyrobu najsmaczniejszego tajskiego curry, łączącego słodki i kwaśny smak.

masa netto: 50g

 

Czytaj więcej...

Pasta Tom Yum | Aroy-D

pasta tom yum
pasta tom yum

Pasta Tom Yum Aroy-D (Tom Yum Paste)
Bazowa pasta będąca podstawą jednej z najpopularniejszych zup tajskich o smaku słodko-kwasnym.

masa netto: 50g
masa netto: 400g

 

Czytaj więcej...

Pasta curry zielona | Cock

pasta curry zielona
pasta curry zielona

Pasta curry zielona (Green Curry Paste)
Bazowa pasta przeznaczona do przygotowania prawdopodobnie najpopularniejszego tajskiego curry.

masa netto: 50g
masa netto: 400g

 

Czytaj więcej...

Pasta curry żółta | Cock

pasta curry żółta
pasta curry żółta

Pasta curry żółta (Yellow Curry Paste)
Bazowa pasta będąca podstawą curry o indyjskich korzeniach.

masa netto: 50g
masa netto: 400g

 

Czytaj więcej...

Pasta curry kwaśna | Cock

pasta curry kwaśna

Pasta curry kwaśna (Sour Curry Paste)
Pasta będąca podstawą do wyrobu prostego curry, bez użycia mleczka kokosowego.

masa netto: 50g

 

Czytaj więcej...

Pasta curry czerwona | Cock

pasta curry czerwona
pasta curry czerwona

Pasta curry czerwona (Red Curry Paste)
Bazowa pasta będąca podstawą najbardziej uniwersalnego tajskiego curry.

masa netto: 50g
masa netto: 400g

 

Czytaj więcej...