baner+logo_merre

Wybierz swój język

Cukier palmowy
Cukier palmowy

Cukier w postaci stałej o lekkim posmaku karmelu, charakteryzujący się niskim indeksem glikemicznym (35) oraz bogactwem witamin i minerałów.
masa netto: 200 g
marka: Cock

Cukier palmowy charakteryzuje się lekkim posmakiem toffi i karmelu. Dodany do dań orientalnych w trakcie gotowania nadaje im głębszy smak. Dzięki niskiemu indeksowi glikemicznemu (IG 35) poziom cukru w organizmie człowieka utrzymuje się na stałym poziomie. Zawiera duże ilości witaminy C i witamin z grupy B, a także magnezu, potasu, żelaza i cynku.
Z powodzeniem zastępuje tradycyjny cukier buraczany.

Sposób użycia: Rozbić w moździerzu na drobne kawałki lub rozpuścić w małej ilości ciepłej wody, dodać do potrawy.

Skład: cukier palmowy 100%

 

Korzystamy z plików cookies

Na naszej stronie używamy plików cookies. Niektóre z nich są niezbędne do działania witryny, inne zapewniają wygodę użytkownikowi.

Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Pamiętaj, że jeśli się nie zgodzisz, pewne funkcje witryny nie będą już dostępne.